Çocuk Etkinliği

BUCAK’TA OK ATMAYAN KALMAYACAK

• 08/04/2021 / 08/04/2021

“Bucak’ta Ok Atmayan Kalmasın” etkinliğiyle herkes ok atmayı öğrenecek. 9 Eylül 2021 Perşembe günü saat 17.00’da Bucak İlçe stadında düzenlenecek ok atma etkinliğinde 7’den 70’e tüm Bucaklılar ata sporlarımızdan biri olan okçuluk soru ile buluşturulacak. Eğitmenler yardımıyla katılımcılar okçuluğu deneyimleme fırsatı yakalayacak. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada “Bucak Belediyesi olarak ata sporlarımızı, geleneklerimizi yaşatmaya yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Güreşten sonra şimdi de geleneksel okçuluk sporunu Bucaklı hemşerilerimizle buluşturuyoruz. Bucaklı hemşerilerimizi Bucakta ok atmayan kalmasın sloganı ile Perşembe günü Bucak ilçe stadına bekliyoruz.”

Alanda aynı zamanda hazırda bekleyen güvenlik de bulunacak ve önlemler alınarak ok atma gerçekleştirilecek. Etkinlik ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. 8 yaş üstü tüm vatandaşların katılacağı etkinlikte Bucak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’de destek verecek.