Çocuk Etkinliği

BUCAK BELEDİYESİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİ

• 07/04/2022 / 30/04/2022

“ Sosyal Belediyeciliğin önemli unsurlarını ilçemiz halkıyla buluşturmak için yoğun çaba sarfediyoruz. Etkinliklerimizin tüm kesimlere yönelik olması, her kesime hitap etmesi için çalışıyoruz. Bu yıl ramazan ayında hava şartları nedeniyle iki etkinlik düzenleyeceğiz. İlk etkinliğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocuklarımıza özel bir akşam düzenleyeceğiz. 23 Nisan akşamı  saat 21.30’da Çocuk şarkıları, Nasreddin Hoca, Hacıvat- Karagöz gösterilerinin olduğu 23 Nisan Özel Şenliği, Sezgin Madenle 7 Bölge 7 Çocuk Tiyatro gösterisi ve Emre Ermiş İlahi dinletisi ile özel bir akşam yaşayacağız. Ramazan Etkinliklerimizin ikincisi 30 Nisan akşamı olacak. 30 nisan akşamı saat 21.30’da düzenleyeceğimiz etkinliğimizde İlahi sanatçıları Fırat Türkmen ve Ahmet Fescioğlu, Kur’an-ı Kerim’i okuma birincisi Hafızlardan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Semazen gösterileri ile ünlü semazenleri halkımızla buluşturacağız. Bucak Cumhuriyet meydanında düzenleyeceğimiz ramazan etkinliklerimize tüm halkımızı davet ediyorum.”