BUCAK BELEDİYESİ VATANDAŞLARIN UCUZ EKMEK İHTİYACINI KARŞILAMAK ÜZERE HALK EKMEK PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

• 05/07/2023

Bucak Belediyesi halkın ucuz ekmek ihtiyacını karşılamak için halk ekmek projesini hayata geçiriyor. Halk ekmekte ekmeğin tanesi 3,5 Tl’den satılacak. Belediye Başkanlığı’ndan edinilen bilgiye göre Halk ekmek büfesinin ilki Cumhuriyet Caddesinde Ferah Pastanesinin yanında hizmet verecek. İlk satışlar belirli sayıda ekmekle bugünden itibaren başladı. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Her şey vatandaşlarımız için, vatandaşlarımızı ekonomik anlamda bir nebzede olsa rahatlatmak adına elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Her zaman vatandaşımız ile dayanışma içerisinde olmak bizim en büyük önceliğimiz. Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz ekmek üretim tesisi kurdu. Bu tesisimizin işlemesi önemli. Okulumuzla bir protokolü hayata geçiriyoruz. Okul binası adeta bir fabrika gibi ve atölyeler geniş, nitelikli ve çok hijyenik. Belediyemiz, bununla ilgili sistem kurdu ve okulumuzun ürettiği ekmekleri satmayı garantiledi. Okulumuzda hijyenik şekilde üretilen ekmekler Belediyemize teslim edilecek. Bizde bu ekmekleri uygun koşullarda vatandaşlarımıza sunacağız. Ekmek büfelerimizi ise önümüzdeki süreçte farklı mahalle ve noktalara koyarak yaygınlaştıracağız. Başta Sayın valimiz olmak üzere, milletvekilimiz Mustafa Oğuz’a, milli eğitim müdürümüze ve okul müdürümüze desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.