Bucak'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Belediyesinin düzenlediği Uçurtma etkinliğine katılım oldukça yoğundu.

• 21/04/2024

Uçurtma etkinliğine çocuklardan büyük ilgi gördü. Etkinlikte Uçurtmanı kap gel sloganıyla uçurtması ile gelen aileler vardı. Uçurtması olmayan çocuklara ise Bucak Belediyesi tarafından uçurtma hediye edildi.

Etkinlikte çocuklar oyun gruplarında eğlenirken, palyaçolar da çocukları eğlendirdi. Halk oyunları gösterisi ve konser düzenlendi.

Etkinliğe yediden yetmiş yediye herkes katılım sağladı.