TEPECİK VE HÖKEZ CADDESİNDE TAMAMLANAN ALT YAPI ÇALIŞMALARINDAN SONRA ASFALTLAMA BAŞLADI

• 19/09/2023

Bucak Belediyesi Sıcak asfalt yapım çalışmaları kapsamında Çavuşlar Mahallesi Tepecik Caddesi ve devamında Konak Mahallesi Hökez Caddesinde asfaltlama çalışması yapıyor.

Asfaltlama çalışmaları hakkında açıklama yapan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Bu yıl sıcak asfaltlama sezonumuzda asfaltlama çalışmalarımıza halkımızın yoğun bir şekilde kullandığı Hastane yolu olarak da adlandırılan Tepecik ve Hökez Caddelerinden başladık. Tepecik Caddesinin Eski Devlet Hastanesine kadar olan bölümünü asfaltlamıştık. Caddelerimizde alt yapı eksiklikleri olan doğalgaz abone bağlantıları, Türk Telekom fiber hattı, İçme suyu abone bağlantıları, elektrik ve yağmur suyu hattında eksiklikleri giderildi. Hökez caddesinde çalışmalarımız sürüyor. Caddelerimize Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerimizce 1120 mt. 110 luk PVC 16 Atü yeni içme suyu ana hattı yapıldı ve 115 hanenin abone hatları yenilendi.  Elektrik, doğalgaz, telekom, içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu gibi alt yapı çalışmasını tamamladık. Tepecik Caddesinin kalan bölümü ile Hökez Caddesinde asfaltlama çalışmalarımız tekrardan başladı. Kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayıp, yolumuzu halkımızın hizmetine açacağız. Bu süreçte çalışmalarımızda bizlere yardımcı olan sokak sakinlerimize alt yapıyı ve yol çalışmasını tamamlayan tüm kurumlarımıza ve Fen İşleri Müdürlüğümüz ve Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimize teşekkür ediyorum. Bucak ve halkımız için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.