BUCAK BELEDİYESİ ÖDÜLE DOYMUYOR;BİR ÖDÜLDE TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİNDEN

• 25/05/2022

BUCAK BELEDİYESİ ÖDÜLE DOYMUYOR;BİR ÖDÜLDE TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİNDEN

Bucak Belediyesi ödüller kervanına bir yenisini daha ekledi. Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Yeşil Şehirler Yarışmasında Bucak Belediyesi Su tasarrufu projesi ile ödül kazandı.

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Ankara’da düzenlenen toplantıya Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve bürokratlar katıldı.

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Yeşil Şehirler Yarışmasında Bucak Belediyesi Su tasarrufu projesi ile ödüle layık görüldü. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ödülü Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin’in elinden aldı.

BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL “BU GURUR TÜM BUCAK’IMIZIN”

Ödül töreni sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “İlçemiz halkına daha iyi hizmet edebilmek için ekiplerimizle canla başla, gece gündüz demeden var gücümüzle çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu güne yaptığımız projeler ve uygulamalar sadece Bucak ve Burdur’da değil, Türkiye genelinde ses getirdi. Bu üç yıllık kısa sürede 5. Ödülümüzü Bucak’ımıza kazandırdık. Bu gurur tüm Bucak’ımızın, bu ödülümüzü tüm Bucak halkımıza armağan ediyorum. Hayırlı olsun.” dedi.