Fen İşleri

Oğuzhan ek sanayi sitesinde yaya kaldırımı yapım çalışmasına başlandı.

• 08/01/2020

Bucak Belediyesi Oğuzhan ek sanayi sitesinde yaya kaldırımı yapım çalışması başlattı. Sanayi Caddesi’nde yaya kaldırımı yapım çalışmaları başladı.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Oğuzhan Ek Sanayi Sitesinde yaya kaldırımı yapım çalışmalarını inceledi. Başkan Ünal “ Göreve geldiğimiz günden beri ilçemizde Konak Mahallesi, Yeni Mahalle, Karayvatlar Mahallesi, Mehmet Akif Mahallesi, Barbaros Mahallesi, Onaç Mahallesi, Çavuşlar Mahallesi, Yörükler Mahallesi, Cami Mahallesi, Çukur Mahalle, Yunus Emre Mahallesi, Fatih Mahallesi,70 evler Mahallesi, Oğuzhan Mahallesi ve Çamlıca Mahallesinde parke yol yapımı gerçekleştirdik. Çamlıca Mahallesi Kazım Karabekir Caddesinde devam eden parke yol yapım çalışmalarımıza hava şartları nedeniyle ara verdik, hava şartlarına göre ilerleyen günlerde tekrar başlayacağız. Alaattin Mahallesinde ve Oğuzhan mahallesinde yaya kaldırımı yapım çalışması gerçekleştirdik. Yaklaşık 160.000 m2 parke yol, yaya kaldırımı ve bordür yapımı gerçekleştirdik. Geçtiğimiz temmuz ayında Oğuzhan ek sanayi sitesinde sıcak asfalt çalışması yapmıştık. Şimdi de Asfalt çalışması yapmış olduğumuz caddelerimizden birisi olan Oğuzhan ek sanayi sitesi Sanayi Caddesi’nin 2484 sokak ile Hökez Bulvarı arasında kalan bölümde yaya kaldırımı ve orta refüj çalışması yapıyoruz. Oğuzhan ek sanayi sitesinde bulunan esnaflarımızın istekler ve taleplerini de dikkate alarak, esnaf ve vatandaşlarımızın en güvenli şekilde ulaşımlarını sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Belediye Başkanı Emrullah Ünal Oğuzhan ek sanayi sitesi esnaflarını da ziyaret ederek, esnafların görüş, öneri ve taleplerini dinledi.