Diğer

İMZA GÜNÜ FERHAN KOÇ

  • 10/05/2022
  • 613

Bucaklı yada yolu Bucak'tan geçen Bucak sevdalısı yazarlara önem veren Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, değerli yazarlardan Ferhan Koç'u da sizlerle buluşturuyor.

Bucak Belediyesi tarafından 3.'sü düzenlenecek olan kitap imza gününde, ZTYO Yüksek Lisans Öğrencisi Ferhan Koç'un kaleme aldığı Kitap Yurdu Yayınları tarafından çıkan 'ParumAşk' kitabının tanıtımı olacak.

12 Mayıs Perşembe ve 13 Mayıs Cuma günü saat 14:00 - 19:00 arasında kitap kafede düzenlenecek olan imza ve tanıtım gününe tüm kitapseverleri davet eden Başkan Emrullah Ünal, Bucaklı yada yolu Bucak'tan geçen yazarlara sahip çıkarak, yazarların eserlerini Bucak Halkı ile buluşturacaklarını söyledi.

FERHAN KOÇ KİMDİR ? 

Hayat bir çiçektir bazen...

Kimi zaman doğarken yeşerirsin, kimi zaman ölürken. Ben de doğarken filizlenmeyi isteyen o çiçeklerden biriydim işte.

1994 yılının Şubat ayında Konya şehrinin Kadınhanı ilçesinde doğdum. Doğarken buraya aittim ama büyüyünce ruhumun bura- lara tok olduğunu anladım. Atımı hazırladım, üç beş eşyamı aldım ve üniversite yollarına koyuldum. Burdur ilinin Bucak ilçesinde ikamet etmekteyim. Okumak ne güzel şey ne anlamlı şey. Beyni- mi yeni bilgilere gebe bırakmaktı belki de hâlen öğrenci olmam. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde yüksek lisans yapmaktayım. Bundan sonra hangi aşamaları görürüm, bilmem. Ama olmazları çoktan çöpe attım ben. Heybemde birkaç olurlarım var, birkaç eş- yam ve saksıda sardunyam...