"Hayalimdeki Bucak" Resim Yarışması

• 10/04/2020

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

RESİM YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ

1. Yarışmaya katılım ücretsizdir.
  2. Bucak merkez ve köylerindeki tüm ilkokul ve ortaokul öğrencileri bu yarışmaya katılabileceklerdir.
  3. Her katılımcı en fazla 1 (bir ) adet resim ile katılabilir.
  4. Resimler 35x50 cm ölçülerinde resim kâğıdına yapılacaktır.
  5. Her türlü resim tekniği ve boya malzemesi serbesttir (Sulu boya, pastel boya, yağlı boya, kuru boya, guaş boya vb.).
  6. Konu: “Hayalimdeki Bucak” temasıyla Bucak için hayal ettiğiniz her şey alt konu olarak değerlendirilecektir.
  7. Yarışmaya gönderdiği resim üzerinde, yapıt kendisine ait olmadığı halde kendisininmiş gibi göstermeye ve seçici kurulu yanıltmaya yönelik her türlü müdahale ve değişiklikler kural ihlali sayılır.
  8. Kural ihlali yaptığı tespit edilen katılımcıların ödül, unvan ve her türlü kazanımları geri alınır.
  9.  Belirtilen ölçüler dışındaki eserler değerlendirmeye alınmayacaktır.
  10. Eserlerin sadece arka yüzünde öğrencinin ADI SOYADI – OKUL ADI – SINIFI – VELİYE AİT İLETİŞİM NUMARASI açık ve okunaklı bir şekilde yazılmalıdır. Veli iletişim numarasını verdiğine dair kendi el yazısı ile ‘İLETİŞİM BİLGİLERİMİN ALINMASINDA İZNİM BULUNMAKTADIR’ ifadesi yazılmalıdır. Yarışmaya katılan tüm öğrenciler, bu şartname hükümlerini kabul etmiş sayılırlar
  11. Katılımcı, yarışmaya gönderdiği resimlerin kendisine ait olduğunu kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılır. Yanı sıra yarışmaya katılan tüm öğrenciler, bu şartname hükümlerini kabul etmiş sayılırlar.
  12. Yarışmaya katılım: Resimlerin ön ve arka yüzü kaliteli bir şekilde fotoğraflanıp ya da taranıp (Jpeg, Png formatında olması gerekmektedir) [email protected]  adresine 20 Nisan 2020 saat 16.00’de kadar gönderilebilecektir. Yarışmayı kazanların ilan tarihi 23 Nisan 2020 saat 17.00’dir.
  13. Değerlendirme Jürisi: Jüri üyeleri; Bucak Belediyesi’nden 2 kişi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden 3 resim öğretmeni toplam 5 kişiden oluşacaktır.
  14. Yarışma ödülleri: 1. Tablet, 2. Akıllı Saat, 3. Resim Seti
  15. Resimlerin ön ve arka yüzünün kaliteli ve taralı bir şekilde sisteme yüklendiğini kontrol ediniz.
  16. Yarışmada ödül alan ve sergilenmeye hak kazanan eserlerin her türlü telif, yayın, kullanım ve sergileme hakları münhasıran Bucak Belediyesine aittir. Bu eserler yarışma sonucunda uygun bir tarihte gerçekleşecek sergide eser sahibinin adı/soyadı ve okul bilgileri ile birlikte sergilenecektir.