HER GÖNÜLE BİR HİSSE DÜŞSÜN; KURBAN BAYRAMINDA AŞEVİ BAĞIŞLARINIZI BEKLİYOR

• 11/06/2021

HER GÖNÜLE BİR HİSSE DÜŞSÜN; KURBAN BAYRAMINDA AŞEVİ BAĞIŞLARINIZI BEKLİYOR

Günlük 600 kişiye sıcak yemek ulaştıran Bucak Belediyesi aş evi kurban bayramında bağışlarınızı bekliyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Bağış kampanyası hakkında yaptığı açıklamada “Bucak Belediyesi olarak sosyal belediyecilik alanında halkımıza dokunur hizmetler yapmaya çalışıyoruz. Sosyal Belediyecilik alanında hizmetlerimizin birisi de aş evi hizmetimiz. Aş evi hizmetimizden günlük 600 kişi faydalanıyor.Aş evimize destek olması açısından, Her gönüle bir hisse düşsün diyerek bu yıl kurban bayramında et bağışı kampanyası başlatıyoruz. Vatandaşlarımız ister kurbanlık olarak, ister kurbanlıkta hisse olarak, isterse de parça et olarak bağış yapabilirler. Vatandaşlarımız bağış kampanyası hakkında ayrıntılı bilgiye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün 0543 648 15 15 numaralı telefonundan bilgi alabilirler. Tüm vatandaşlarımızı “Her gönüle bir hisse düşsün”  diyerek kampanyamıza katılmaya davet ediyorum.” dedi.