Belediye Başkanımızdan, Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar’a Ziyaret

• 13/12/2019

Belediye Başkanı Emrullah ÜNAL, Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar’ı makamında, hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar diledi.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah ÜNAL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar’ı makamında, hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar diledi. Yazar’a ziyaret gerçekleştiren Başkan Ünal’a Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Oğuz eşlik etti.

Belediye Başkanı olduğundan beri eğitim ve sağlığa özel bir önem verdiklerini belirterek, "Neşet Bey’in ilçemizin eğitim konusundaki problemlerini çok iyi bildiğini biliyoruz. Belediye olarak Neşet Bey’in yanındayız. İlçemiz için eğitim alanında ne yapılması gerekiyorsa madden ve manen elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi.
Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Neşet YAZAR, Bucak Belediye Başkanı Emrullah ÜNAL’a teşekkür ederek kendilerinin de belediye ile birlikte ortak çalışmalara imza atmak istediklerini belirtti.
#BucakBelediyesi