BUCAK’TA İMARLI ALANLARDA DOĞALGAZ ULAŞTIRMA SEVİYESİ % 97’LERE ULAŞTI

• 18/05/2022

BUCAK’TA İMARLI ALANLARDA DOĞALGAZ ULAŞTIRMA SEVİYESİ % 97’LERE ULAŞTI

Bucak ilçesinde doğalgaz çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 2022 yılı hat yapım çalışmaları başladı.

Doğalgaz çalışmaları hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ İlçemiz genelinde imar planı içerisinde olan her noktaya doğalgaz ulaştırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Göreve geldiğimiz 2019 yılından bu tarafa ilçemiz genelinde doğalgaz ulaşılabilirlik seviyesini % 97’lere ulaştırdık. 2022 yılı yapım çalışmalarımıza da hava şartlarının düzelmesiyle birlikte başladık. Ekiplerimiz imar planı içerisinde yeni yapılaşma olan alanlarda ana hat döşeme çalışması yapıyorlar. Bu yıl için ilk etapta 2500 metre hat yapımı gerçekleştireceğiz. İlçemizde imar planı bulunan tüm cadde ve sokaklarımızda doğalgaz hattı bulunması için çalışmalarımız devam edecek.” dedi.