BUCAK’TA FİFA STANDLARINDA FUTBOL SAHASI (ANTREMAN SAHASI) YAPIMI TAMAMLANDI

• 01/10/2022

BUCAK’TA FİFA STANDLARINDA FUTBOL SAHASI (ANTREMAN SAHASI) YAPIMI TAMAMLANDI

Bucak’ta fifa standartlarında futbol sahası (antrenman sahası) yapımı tamamlandı.

Saha yapımı hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ Bucak ilçemize fifa ölçülerinde futbol sahası (antrenman sahası) kazandırdık. Bucak ilçe stadı kenarında bulunan mülkiyeti Belediyemize ait alanda saha yapımı için çalışmalarımız sona erdi. İlçe Stadımızla, dörtlü soyunma odası ile bir bütün tesis olarak yaptığımız futbol sahası (antrenman sahası)’nın inşaat alanı 111 m. X 74 m. Saha ölçüsü 105 m. X 68 m ebatlarında fifa standartlarında sentetik çim saha. Belediye olarak ilçemiz gençlerinin spora yönlendirilmesi için yoğun çaba harcıyoruz. İlçemize kazandırdığımız her tesis, her saha, her spor alanı, çeşitli branşlarda düzenlediğimiz kurslar ilçemiz gençlerinin, çocuklarının sporu sevmeleri, ilçemizden sporcu ve sporcular yetişmesi için. Fifa standartlarında olan sentetik çim saha (antrenman sahası)’nın ilçemize kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Genlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Spor Toto Teşkilat Başkanı Sayın Bünyamin Bozgeyik’e, Burdur Milletvekillerimiz Sayın Bayram Özçelik ve Sayın Yasin Uğur’a, Ak Parti Burdur İl Başkanımız Sayın Volkan Mengi’ye, Ak Parti Bucak İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Oğuz’a, İlçe Kaymakamımız Sayın Erol Tanrıkulu’na ,Belediye Meclis üyelerimize, Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya’ya, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Zeki Çelik’e çok teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.” dedi.