BUCAK BELEDİYESİNİN YENİ HAYVAN AMELİYATHANESİNİ AÇILDI

• 01/10/2022

BUCAK BELEDİYESİNİN YENİ HAYVAN AMELİYATHANESİNİ AÇILDI

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, sokak hayvanlarına iyileştirme yapmak ve onların yaşayacakları mekanlar oluşturmak, onların sağlıklarını takip etmek hem onlar açısından hem de diğer çevre ve insanlar açısından faydalı bir çalışma. Hayvanlarımız bize emanet, bunların emanet olduğu bilinciyle hareket ederek Bucak Belediyesi yaklaşık üç yıldan beri çok ciddi projeler gerçekleştiriyor. Veteriner hizmetleri müdürlüğümüzü aktif hale getirerek Bucak Sokak hayvanları kliniğimizi açmıştık. Şimdi de kısırlaştırma işlemi, cerrahi anlamda küçük operatif operasyonlar, sokak hayvanlarının muayene ve tedavisi, antiparaziter ilaç uygulanması, aşılanması gibi işlemleri yapacağımız bir hayvan ameliyathanesi yaparak hizmete açtık. Bu çalışmamızla; kedilerimizi, köpeklerimizi ve diğer sokak hayvanlarımızın sağlıklarını ve güvenli yaşamalarını sağlamaya çalışıyoruz. Onların her türlü sağlık problemlerini halletmeye çalışıyoruz” diye konuştu.