BUCAK BELEDİYESİNDEN ASFALT VE PARKE YOL HAMLESİ

• 01/10/2022

BUCAK BELEDİYESİNDEN ASFALT VE PARKE YOL HAMLESİ

Bucak Belediyesi 2022 asfalt sezonuna hızlı giriş yaptı. Mehmet Akif Mahallesinde, Fatih Mahallesinde ,Mimar Sinan Mahallesinde ve Barbaros Mahallesinde bu sezon yaklaşık 15 km asfalt dökümü geçekleştirildi. Parke yol yapım çalışmaları iki ayrı ayrı koldan devam ediyor.

Asfaltlama ve parke çalışmaları hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal  “İlçemizde bu sezon asfaltlama çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Mehmet Akif Mahallesinden başladığımız asfaltlama çalışmalarımıza Fatih Mahallesi, Mimar Sinan Mahallesi ve Barbaros Mahallesinde devam ettik. Bu sezonda şimdiye kadar yaklaşık 15 km asfalt dökümü gerçekleştirdik. Ekiplerimiz Barbaros Mahallesinde asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar. İlçemiz genelinde asfaltlama çalışmalarında öncelikle kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu, Telekom, elektrik ve doğalgaz gibi alt yapı çalışmaları tamamlanmış, cadde ve sokaklarımızda asfaltlama çalışması yapıyoruz. Bu sezon sonuna kadar hava şartlarının müsait olduğu sürece asfaltlama çalışmalarımızı sürdürerek 30 km üzerinde asfaltlama çalışması yapmayı hedefliyoruz. “ dedi.

PARKE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI İKİ AYRI EKİP YÜRÜTÜLÜYOR

İlçe genelinde yürütülen parke yol yapım çalışmalarına da değinen Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Yaz sezonunu en iyi şekilde değerlendirmek için tüm ekiplerimizle sahadayız. Asfaltlama ekiplerimiz Barbaros Mahallesinde çalışmalarını sürdürürken parke yapımını da iki ayrı ekiple Alaattin Mahallesi ve Zeliha Tolunay Yüksek Okulunda parke yapım çalışmalarına devam ediyor. Alaattin Mahallesindeki ekibiz 25 nolu sokakta çalışmalarını tamamladı, 1 nolu sokakta parke döşeme çalışmaları devam ediyor. Diğer bir ekibimiz Yunus Emre Mahallesinde 844, 847, 836, 823, 828 ve 801 sokakta çalışmalarını tamamlayarak, Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu bahçesinde parke döşeme çalışmalarına devam ediyorlar. Hava şartları müsait olduğu sürece bu sezonumuzu en verimli şekilde değerlendirerek , ilçemiz genelinde bir çok cadde ve sokağımızı parke ile kaplamayı planlıyoruz.” dedi.