BUCAK BELEDİYESİ KİTAP KAFE TAMAMLANDI

• 10/09/2021

BUCAK BELEDİYESİ KİTAP KAFE  TAMAMLANDI

Bucak Belediyesi, başta gençler olmak üzere tüm ilçe halkını okumaya teşvik etmek için yapılan kitap kafe Kaymakamlık bahçesinde açılışa hazır hale geldi. Ziyaretçilerin sıcak bir ortamda dilediği kitaba erişmeleri için düzenlenen kitap kafe önümüzdeki günlerde açılacak.

Belediye Başkanı Emrullah Ünal konu hakkında yaptığı açıklamada “ Öğrencilerimize,  gençlerimize ve halkımıza yönelik olarak yaptığımız hizmetlerimize bir yenisini daha ekliyoruz. Kitap Kafe’yi önümüzdeki günlerde gençlerimizin, öğrencilerimizin ve halkımızın hizmetine sunacağız. Kitap kafe okuyucusuna Türk edebiyatından dünya edebiyatına, tarihten sanata, bilimden felsefeye, yüzlerce kitap seçeneği sunacak. Kitap kafemiz 2 kattan oluşuyor. 1. Giriş katı kitap bölümü, 2. Katı Kafe bölümü olarak hizmet verecek. Kitap bölümün de bir birinden değerli eserler, kaynak kitaplar yer alacak, 2. Kat Kafe bölümünde halkımız kitap okuma imkanı sağlayan okuma salonu bulunuyor. Aynı şekilde bahçe bölümünde de kitap okuma bölümlerimiz olacak. Kitap Kafemizin bulunduğu Kaymakamlık bahçesinde de, kuru peyzaj ve parke çalışması yaptık. Halkımızın yararlanması için çeşme koyduk.  Kitap Kafemizin halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Okuyan, araştıran ve sorgulayan bir neslin yetişmesi için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz." dedi.