Diğer

  • Anasayfa /
  • Haberler /
  • BAŞKAN ÜNAL MAKAM ODASINI MAHALLELERE, SOKAKLARA TAŞIYOR

BAŞKAN ÜNAL MAKAM ODASINI MAHALLELERE, SOKAKLARA TAŞIYOR

  • 01/10/2022
  • 6822

BAŞKAN ÜNAL MAKAM ODASINI MAHALLELERE, SOKAKLARA TAŞIYOR

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, belediyecilikte yeni uygulamalara imza atmaya devam ediyor. Burdur’un en büyük ve en gelişmiş ilçesi olan Bucak’ta Başkan Ünal makam odasını mahallelerde vatandaşın ayağına taşıyarak birebir görüşmelere başlıyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Makam odamızı artık mahallelerimize, sokağa, caddelere, kaldırımlara taşıyoruz. Her pazartesi öğleden sonra mahallelere kuracağımız şeffaf makam odası ile belediyedeki makam odamızı vatandaşımızın ayağına taşıyacağız. Başkan yardımcılarım ve birim müdürlerimizde bizlerle olacak. Hemşehrilerimizin taleplerini, sorunlarını dinleyeceğiz ve belediyemizin imkânları çerçevesinde anlık çözüm bulmaya çalışacağız” dedi.

Başkan Ünal açıklamasının devamında, “Bu uygulamamızı ilk etapta 17 Ekim Pazartesi öğleden sonra Konak Mahallemizdeki eski adliye önümüzden başlatarak tüm mahallerimize, 20 mahallemize yayacağız. 20 Mahallemizde vatandaşlarımızla birlikte olacağız. Sorunlarını dinleyeceğiz, çözümler üreteceğiz. Bu uygulama ile belediyemize gelemeyen, gelmek istemeyen, Başkanı yerinde bulamıyorum”, “Başkanı benimle görüştürmüyorlar”, “Başkan benimle görüşmek istemiyor”, “Başkan ile ne yaptıysam görüşemedim” diyen vatandaşlarımı ve tabi ki sorunu,  sorusu, sorunlara çözümü, talebi, projesi olan tüm vatandaşlarımı istisnasız 17 Ekimden sonra her Pazartesi 13:30-17.30 saatleri arasında eski adliye önündeki şeffaf odamıza bekliyorum.”dedi.