5 YAŞINDAKİ BEREN SARE İSTEDİ EMRULLAH BAŞKAN KIRMADI

• 23/03/2021

5 YAŞINDAKİ BEREN SARE İSTEDİ EMRULLAH BAŞKAN KIRMADI

Belediye Başkanı Emrullah Ünal kendisine sesli mesaj göndererek itfaiyeci olmak istediğini söyleyen 5 yaşındaki Beren Sare’nin isteğini kırmadı. Başkan Ünal talimat vererek itfaiye aracını görevlendirdi. İtfaiye aracı ile kısa bir gezinti yapan minik Beren Sare itfaiye teşkilatını gezdi.

Minik Beren Sare’ye itfaiye teşkilatını gezdiren Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Geçtiğimiz günlerde telefonumun whatsaap hattına gelen bir mesaj beni oldukça duygulandırdı, bir o kadar da memnun etti. Gelen sesli mesaj 5 yaşındaki minik yavrumuz Beren Sare Balgamış’tan geliyordu.Beren Sare itfaiyeci olmak istediğini ve itfaiye aracına binmek istediğini söylüyordu. Minik yavrumuzun isteğini kırmadım ve itfaiye aracını Beren Sare’nin evine gönderdim. İtfaiye Teşkilatımıza getirerek, itfaiye teşkilatımızı gezdirdik. Çocuklarımızın bu yaşta bilinçli, ne istediğini bilen bir nesil olarak yetişmeleri büyük önem taşıyor.” dedi.

Belediye Başkanı Emrullah Ünal minik Beren Sare’ye oyuncak itfaiye aracı hediye etti.